Om os

Om os

Om Gofer


  • Gofer blev etableret i foråret 2017, og vores ambition har fra start af været at være danskerne foretrukne platform, når de skal bruge hjælp i hjemmet. Vi dækker alle services, fra privat rengøring, til elektrikere, VVS’er og handymænd og som kunde kan du booke din opgave inden for kun 60 sekunder.  

Vores dygtige arbejdskraft, eller partnere som vi kalder dem, er ikke ansat af os, men arbejder som en slags freelancere. Som kunde kan du være 100% sikker på, at din tilfredshed og tryghed er vores absolut højeste prioritet. Derfor screener vi alle vores partnere gennem personlige interviews for at afdække deres kompetencer. Udover de personlige interviews bliver alle, der ønsker at være en del af vores netværk, bedt om at fremvise et rent straffeattest samt svendebreve eller anden dokumentation på, at de er egnet til at arbejde med et specifikt område.  

Din betaling foregår efter de nyeste sikkerhedsstandarder og med en SSL-krypteret betalingsgateway. Desuden betaler du først når opgaven er udført.

Sidst, men ikke mindst, er du omfattet af vores tilfredshedsgaranti. Skulle det derfor ske at du ikke er tilfreds med kvaliteten på det arbejde der er udført, sender vi en ny partner ud til dig – vi betaler regning